KvPi

Dead Men Tell No Tales - Salazar'ın İntikamı Türkçe Dublaj İndir

IMDb 6,9/10 *111.227
2017  AKSİYON - MACERA - FANTASTİK  2s 9dk
Konusu
Çılgın maceraları ile bilinen, kaptanları şahı ama bir o kadar talihsiz Jack Sparrow, yelken açtığı sularda yaklaşan kötü rüzgarları hisseder. Korkunç Kaptan Salazar'ın yönetimindeki ölümcül hayalet korsanlar, denizdeki tüm korsanları öldürerek Şeytan Üçgeni’nden kaçmayı başarmıştır; hayatta kalan tek korsan kaptan ise Jack'tir. Jack, Salazar'ın gazabından ve intikamından kurtulmak için Poseidon Asası’nın peşine düşer. Bu efsanevi asayı bulmak içinse güzel ve zeki gökbilimci Carina Smyth ve Kraliyet Donanması'ndan  dik başlı, genç bir denizci olan Henry ile zorlu bir anlaşma yapar. Küçük ve külüstür gemisi Dying Gull’un dümenindeki Jack Sparrow, hem kötü kaderini tersine çevirmenin hem de şimdiye dek karşına çıkan en dişli ve korkunç düşmandan kurtulmanın yollarını arayacaktır.
Filmin yönetmen koltuğunda Espen Sandberg ve Joachim Rønning ikilisi otururken, senaryo Jeff Nathanson’a emanet. Oyuncu kadrosunda ise Johnny Depp ve Javier Bardem başı çekerken kendilerine Brenton Thwaites, Kevin R. McNally, Kaya Scodelario, Golshifteh Farahani, Stephen Graham, David Wenham ve Geoffrey Rush eşlik ediyor.


2017 Dead Men Tell No Tales - Salazar'ın İntikamı 10Bit Br m1080px 265(IMDb 6.9)Trd.KvPi.mkv
Format            : Matroska at 5 386 kb/s
Length            : 4.86 GiB for 2 s 9dk 7s 296 ms

Video #0          : HEVC at 5 000 kb/s
Aspect            : 1920 x 800 (2.400) at 23.976 fps

Audio #0          : AC-3 at 384 kb/s
Infos             : 6 kanal, 48.0 kHz
Language          : tr

Text #0           : UTF-8
Language          : tr

2 yorum:

  1. İndirmede problem yasıyorum. Önizleme hatası gibi birşey diyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kardeşim google rar dosyası şifreli olduğu için önizleme yepamıyor. Sizin onla bir alakanız yok hatanın altında indir yazıyor oraya tıklayın.Daha sonra açılan sayfadan Yine de indir yazısına tıklayın.

      Sil