KvPi

On Stranger Tides - Gizemli Denizlerde Türkçe Dublaj İndir

IMDb 6,6/10 *405.771
2011  AKSİYON - MACERA - FANTASTİK  2s 16dk
Konusu
Kaptan Jack Sparrow (Johnny Depp) tehlikeli sulardaki bol aksiyonlu macerasına dördüncü film ile geri dönüyor. Gençlik Çeşmesi'nin bulunması için İngiltere Kralı'na hizmet etmeyi reddeden Sparrow, kentte kendi adıyla gemisine mürettebat toplayan sahte bir kaptanın olduğunu öğrenir. Sahte kaptanı kovalarken, karşısındakinin aslında geçmişinden geri gelen güzeller güzeli Angelica (Penelope Cruz) olduğunu anlar. Angelica da Kral ile aynı şeyin, sonsuz yaşam sağlayan Gençlik Çeşmesi'nin peşindedir. 
Gençlik yıllarında kalan aşkı ve Angelica'nın şimdiki sahtekar yönü arasında gidip gelen kaptan Jack Sparrow, bir anda kendisini korsan Karasakal’ın (Ian McShane) gemisi Kraliçe Anne’de eşir düşmüş halde bulur. 
Kralın tarafında ise esir düşen mürettebatı Gibbs ve ezeli rakibi Kaptan Barbossa da ellerindeki tek haritadan yola çıkarak çeşmeye giden yolu ve ayin rituelinin yapılması için gereken diğer 'malzemeleri' toplama niyetindedir. Aynı hedefe giden iki farklı korsanın yolu gözyaşlarını hiçbir şey için feda etmeyen deniz kızlarını avlarken kesişecektir...


Uluslararası bir oyuncu kadrosuna sahip serinin devam filminde, ikinci Kaptan Hector Barbossa rolüyle usta oyuncu Geoffrey Rush, Kaptan Jack’in eski dostu Joshamee Gibbs rolüyle Kevin R. McNally, güvenilir bir misyoner rolüyle Sam Claflin ve gizemli bir deniz kızı rolüyle Astrid Berges-Frisbey de rol alıyor.


Yapımcılığını Jerry Bruckheimer ve yönetmenliğini Rob Marshall’ın üstlendiği “Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde” ile serinin dördüncü filmine imza atarken, korsanlar bu film ile ilk kez 3 boyutlu olarak beyazperdeye geliyor...
2011 On Stranger Tides - Gizemli Denizlerde 10Bit Br m1080p x265(İMDB 6.7)Trd.KvPi.mkv
Format            : Matroska at 3 135 kb/s
Length            : 2.99 GiB for 2 s 16dk 23s 872 ms

Video #0          : HEVC at 2 493 kb/s
Aspect            : 1920 x 800 (2.400) at 23.976 fps

Audio #0          : AC-3 at 640 kb/s(Bluray)
Infos             : 6 kanal, 48.0 kHz
Language          : tr

7 yorum:

  1. karayip korsanları 1 indiriyorum 2 rar dosyası olarak ama sadece bir tanesi atılıyo ayrıca ses var ama görüntü yok yani film var ama filmin görüntüsü yok windows 10 kullanıyorum windows 10un kendi video oynatıcı media player ilede olmuyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zaten okudum ama pek faydası olmadı

      Sil
    2. Yani sorununuz tam olarak nedir.Filmin görüntüsü yoksa vlc player ve codecleri yüklersen çözülür.

      Sil
    3. 2 rar dosyası var 2side aynı anda aynı klasöre çıkarılamıyor 2.yi çıkarırken hedefteki dosyayla değiştir falan oluyo klasördeki film dosyasını açıncada görüntü yok sesler var

      Sil
    4. Kardeşim zaten 2 ve daha fazla partlı filmlerde ikisini birden çıkarmıyacaksın. Sadece part 1 olanı çıkartırsan otomatik diğer partlarda çıkmış oluyor.Yani önemli olan 1.part.
      Onun dışında görüntünün gelmemesi anlattıklarımı hiç ama ama hiç uygulamaman.

      Bilgisayarına codeci yükle aşağıda linkini veriyorum.
      Yükledikten sonra media player classicte yüklenmiş oluyor.Daha sonra filme sağ tuşa tıkla birlikte aç'a tıkla media player classic ile aç. Görüntü gelir.Lütfen bilgisayarımda zaten yüklü deyip yüklememezlik yapmayın.İndirin güncel olsun.
      Codec : http://www.tamindir.com/k-lite-codec-pack-full/

      Sil
    5. Hocam yanlışınız var bence. Çünkü bazı filmlerin boyutu 2Gb'tan fazla olduğu için Cloud.mail.ru'ya 2 rar dosyası olarak upload'lıyorsunuz. Ve masaüstüne çıkarırken ikisini de mouse sol tıka basılı tutarak seçip çıkarmak gerekiyor.

      Sil
    6. Kardeşim yanlış bir durum yok winrar ile çıkartırken sizin dediğinizde doğru benim dediğimde.Ama bandizip ile çıkarırken benim dediğim gibi yapılması gerekiyor yoksa part sayısı kadar boştan yere çıkartmış olur. O yüzden en doğru yöntem aynı klasör içerisine atılmış partlardan sadace part 1'in çıkarılması. Bu şekilde daha sağlıklı oluyor.

      Sil